0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2024 Salı 22:28:00 - Güncelleme:09 Nisan 2024 Salı 22:28:00

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan kirli İsrail iftirasına sert tepki: Tazminatlar Gazze'ye yardım olarak gönderilecek

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykar tarafından İsrail'e jet yakıtı satıldığına dair provokasyon içeren haberlere sert tepki gösterdi. Konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizen Bayraktar, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini ifade etti.

Baykar'ın işgalci İsrail'e jet yakıtı sattığı iddiası Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar tarafından yalanlandı.

Haluk Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizerek, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini vurguladı.

Bayraktar, söz konusu iftiralara karşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor.

Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir.

Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır.

'Türkiye'den İsrail'e jet yakıtı' yalanı! İletişim Başkanlığı kirli iddiayı çürüttü

Etiketler : Haluk Bayraktar Baykar jet yakıtı iSRAİL GAZZE
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX