0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 10:07:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 12:41:00

Bakan Turhan'dan seçim ve Kanal İstanbul hazırlığı açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Seçimlere yönelik siber saldırıları engellemek için gerekli tedbirleri alıyoruz, seçime hazırız. Kanal İstanbul ile ilgili '2025'te bu hizmeti ülkemize kazandırmış oluruz, buradan deniz araçları geçmeye başlar.' dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda soruları yanıtlayıp, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kanal İstanbul ile ilgili '2025'te bu hizmeti ülkemize kazandırmış oluruz, buradan deniz araçları geçmeye başlar.' dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk oldu. 31 Mart yerel seçimleri gündemi ile ilgili soruları cevaplayan Bakan Turhan, "Seçimlere yönelik siber saldırıları engellemek için gerekli tedbirleri alıyoruz, seçime hazırız." dedi. Kanal istanbul için gelinen son durumu değerlendiren Bakan Turhan, 2025'te gemilerin Kanal İstanbul'dan geçebileceği duruma gelineceğini söyledi.

"Seçimlere yönelik siber saldırıları engellemek için gerekli tedbirleri alıyoruz, seçime hazırız."

Turhan, "Yatırımlarımızla Avrupa'dan gelen bir araç otoyoldan çıkmadan, şehir trafiğine girmeden Şanlıurfa'ya, Cilvegözü'ne kadar gidebilecek." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL HAVALİMANI TAŞINMASI 7 NİSAN'DA  TAMAMLANACAK

İstanbul Havalimanı'nın taşınması sorularını da cevaplayan Bakan Turhan, "İstanbul Havalimanı'na taşınma 5 Nisan 03.00'te başlayıp 7 Nisan 00.00'da bitecek. 7 Nisan'dan sonra tüm operatörler buradan hizmet verecek." dedi.

KANAL İSTANBUL'U 2025'TE ÜLKEMİZE KAZANDIRMIŞ OLURUZ

İstanbul'da yapılacak dev proje için de bilgi veren Bakan Turhan, "Kanal İstanbul'u 2025'te bu hizmeti ülkemize kazandırmış oluruz, buradan deniz araçları geçmeye başlar." dedi.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX