0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Ekim 2020 Pazartesi 17:06:00 - Güncelleme:05 Ekim 2020 Pazartesi 17:17:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Yavuz Sondaj Gemisi bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı'na döndü

Kaynak: IHA

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından, Yavuz sondaj gemisinin bakım ve ikmal çalışmaları için Mersin'in Taşucu Limanı'na döndüğü bildirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, “Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan’da Selçuklu-1 kuyusunda başladığı çalışmalarını tamamlayarak, bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı’na döndü” paylaşımı yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapılarak Yavuz Sondaj Gemisine ait son detayları paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan’da Selçuklu-1 kuyusunda başladığı çalışmalarını tamamlayarak, bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı’na döndü. Liman’daki hazırlık faaliyetlerinin ardından, Yavuz yeni lokasyonda sondaj faaliyetine devam edecek.”
Etiketler : Enerji ve Tabii Kaynaklar Yavuz Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı Selçuklu-1 kuyusu Akdeniz mersin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX