0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Şubat 2019 Perşembe 08:00:00

Bakan Albayrak: 4 milyon ürünü her an takip ediyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in Ülke TV - Kanal 7 ortak yayınında sunduğu Sıradışı programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in Ülke TV - Kanal 7 ortak yayınında sunduğu Sıradışı programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Tanzim satışın fikir babasının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Bakan Albayrak şöyle konuştu;

Oynanan resmi ve hikayeyi görebilen topluma kavuşmayla birlikte sınamalardan Türkiye güçlenerek çıktı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinin avantajı... Ne yaparsanız yapın, bir kesim var, müzmin bir kötücül yaklaşımla, ekonominin dinamiğini bozmaya yönelik bir kampanyayı sürdürüyor. ‘Seçimden sonra dolar yükselecek, faiz uçacak, acayip bir ekonomik kriz geliyor’ söylentileri o kadar komik ki. Eğer Türkiye'ye yönelik resim bu kadar kötüyse niye seçimden sonrayı beklesin? Tam tersine seçimden sonra ekonomik göstergeler çok daha iyi olacak.

RAKAMLARI GÖRÜYORUZ 

Ocak ayının ikinci yarısından sonra fiyatlardaki artışa yönelik süreci detaylı inceledik. Ciddi bir big-data alt yapısı kurduk. Fiyatlama noktasında günde 4 milyon ürünü takip ediyoruz her gün. Büyük bir merkez kurduk. Rakamları anında görüyoruz. İstanbul'un bir finans merkezi olması sürecini nakış nakış işleyerek hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin kendi yolunda yürümesi, neredeyse kara sınırlarımızın yarısında terör kol geziyor. Bütün bu süreçte ülkeyi döndürüyorsunuz. Güçlü Türkiye, yeni bir hikaye yazıyor...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX