0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2016 Salı 00:00:00 - Güncelleme:18 Ekim 2016 Salı 13:46:00

Arenada intikam

Geçtiğimiz yıl boğanın kulaklarını kestiği için tepki çeken kadın matador, bu sefer canını zor kurtardı. Aynı turnuvada ölümle burun buruna gelmesi 'boğalar intikamını alıyordu' şeklinde yorumlandı. 

KULAKLARINI KESMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

30 yaşındaki kadın matador Lea Vicens, geçtiğimiz yıl Fransa'da düzenlenen boğa güreşlerine damgasını vurmuştu. Feria de Nimes ismi verilen festivalde Kadın matador Lea Vicens katılımcılara gösteri yapmış ve karşısındaki boğayı öldürerek alt etmişti. Kupasını almadan öncede bütün seyircilerin gözleri önünde boğanın iki kulağını kesen kadın matador elinde tuttuğu kanlı kulaklarla zafer gösterisinde bulunmuştu. Yaptığı bu gösteri oldukça tepki çekmiş ve eleştirilmişti. 

İMDADINA MATADORLAR YETİŞTİ

Aynı festival dün İspanya'da düzenlendi. Zaragoza'daki arenaya yine atıyla çıkan 31 yaşındaki kadın matador Lea Vicens, boğadan hiç beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Atının altına giren boğa kadın matadoru yere devirdi. Soğukkanlı kalmaya çalışsada kızgın boğanın boynuzları neredeyse yüzüne değecekti. Zaragoza'daki o anları arenada seyircisi de nefeslerini tutarak izledi. Ancak Vicens dev boğanın altından kurtulmayı başardı. Vicens diğer matadorlar tarafından kurtarıldı.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX