Ryan Babel azmin zaferi

Bundan 4-5 sene önce futbolu bırakma noktasına gelen Babel, Beşiktaş'la birlikte kariyerinin en iyi günlerini geçiriyor. Hollandalı yıldız, “Bana kimse inanmıyordu. Azmettim ve başardım. Şimdi yeniden zirvedeyim” dedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 19.11.2018 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 19.11.2018 08:00:00
ABONE OL

YÖNETİM FAZLA DEDİ

■ BEŞİKTAŞ yönetimi sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturmaya hazırlanıyor. Pepe, Ryan Babel, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Adriano ve Atiba’nın menajerleriyle görüşen yönetim, oyuncuların isteklerini dinledi. AjansBeşiktaş’ın haberine göre Babel’in talepleri dudak uçuklattı. Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon euro kazanan 31 yaşındaki Hollandalı yıldız, 3.3 milyon euro 3 yıllık sözleşme istedi. Yönetim ise 2.2’den 2 yıllık kontrat önerdi

‘FUTBOLU BIRAK’ DİYORLARDI

BABEL’İN isteğini çok bulan Siyah-Beyazlı idareciler şimdilik son sözünü söylemedi. Hollanda Milli Takımı’nda göz dolduran Babel için devre arasında yeni bir görüşme daha yapılacağı ancak 1 milyon euro da imza parası istemesinin sıkıntı yarattığı öğrenildi. Öte yandan, Portakallar’ın Fransa’yı 2-0 yendiği maçta 90 dakika forma giyen ve alkış toplayan Babel, maçın ardından Hollanda basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu, “Hakkımda söylenenlerin tersini çıkardım. Henüz 26-27 yaşındayken futbolu bırakmamı söyleyen insanlar vardı” dedi.