Konya'da Aykut Kocaman coşkusu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor ile anlaşan tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, Konya'da coşkuyla karşılandı.

Haberin Eklenme Tarihi: 19.11.2018 08:38:00 - Güncelleme Tarihi: 19.11.2018 08:38:00
ABONE OL

Konyaspor ile sözleşme imzalamak için Konya'ya giden Aykut Kocaman basın mensuplarına konuştu.

İşte Aykut Kocaman'ın ilk açıklamaları:

Burada olmaktan mutluyum. Tabii ki kolay olmayacak. Tekrar bu seviyeyi yakalamak ve bunu hep beraber yapabilmek arzusundayız. Umarım her şey iyi olur. Bakacağız

Çok sıkıntılı günler de yaşadık, güzel günler de yaşadık. Gidiş açısından gönderme tarzları ülkemiz için kolay yaşanabilir değildi. Bugün yine aynı şekilde dönüyoruz. Bu bizim için bir onur. Umarım ve dilerim, aynı duyguları yaşayabiliriz.

"Hocam kentte sosyal kaos çıkacak, Pazar günü gelin"

Normal şartlarda Pazartesi günü Konya’ya gitmeyi düşünen Kocaman için bazı taraftarların, ”Pazartesi karşılama olacaksa okulu asarız, işimize gitmeyiz” dediği ve yönetimin de Kocaman’a “Hocam kentte sosyal bir kaos çıkacak. Pazar günü gelmeniz daha iyi olur” dediği belirtildi.

Konaklayacağı tesise doğru yola çıktı

529 gün önce omuzlarda uğurlanarak Konya’dan ayrılan Teknik Direktör Aykut Kocaman, yine taraftarlar tarafından havaalanında karşılandı. Taraftarlar tarafından Kocaman'a çiçek verildi. Yüzlerce taraftarın meşaleler yakarak besteler okunarak büyük bir ilgiyle karşıladığı teknik adam daha sonra konaklayacağı tesise doğru yola çıktı. 

İmza töreni yarın

Kocaman ile gerçekleştirilecek imza töreni ise yarın saat 12:00’de yapılacak. Kocaman’ı karşılamaya binlerce taraftarın gelmesi bekleniyor.