Emin Çölaşan meydanı boş buldu sallıyor

'Şimdi cemaati savunma zamanı' başlıklı yazısı ile cibilliyetini ortaya koyan, seçim zamanı HDPKK'ya oy verin çağrısında bulunan Emin Çölaşan yine provokatif bir yazı kaleme aldı.

Haberin Eklenme Tarihi: 16.12.2018 10:08:00 - Güncelleme Tarihi: 16.12.2018 15:56:00
ABONE OL

En son FETÖ'nün "Sözcü"sünde Erdal Eren'i konu aldığı bir "hikaye" yazan Çölaşan'a Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede sert eleştirilerde bulundu.

ÇÖLAŞAN KİME HİZMET EDİYOR?

"Emin Efendi, hikaye yazmayı bırak, o cezaevine seni kim hangi vazifeyle yolladı onu anlatsana hele.. " diyen Ersoy işin aslının komuoyunda bir algı operasyonuyla kaos ortamı çıkarmak isteyenlere hizmetten başka bir şey olmadığını şu ifadelerle anlattı:

"Ben söyleyeyim.. 12 Eylül darbecileri, Emin Çölaşan’dan kamuoyunda oluşan tepkileri dindirecek haber istediler. Darbeden üç ay sonraki Mamak Cezaevi ziyareti işte o darbenin medya ayağının bir ürünüdür.. Emin Çölaşan, iki senelik bir muhabir.. Kendi ifadesine göre Genelkurmay’a dilekçeyle başvurmuş. Aslı ise komutanlar, kamuoyunda oluşan işkence ve kötü muamele algısını kırmak için, sembol hale gelmiş olan Mamak Cezaevi’nin propagandasını yapmak istiyor ve bunun için Çölaşan’ı görevlendiriyorlar.. Olay bundan ibarettir.. Şimdi ‘yandaş’ falan diye gazetecilere çamur atanlar, darbeci generallerin emriyle işkenceleriyle ünlü cezaevi güzellemeleri yapanlardan başkası değil.. "

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayınız

Kaynak: Gunes.com