0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Temmuz 2015 Salı 11:35:00 - Güncelleme:07 Temmuz 2015 Salı 11:36:00

Özel jet Van Persie için bekliyor!

Hem van Persie hem M.United ile anlaşan F.Bahçe, Hollandalı'nın kulübü ile sadakat sözleşmesi sorununu bekliyor. İş bittiği an özel jet Van Persie'yi hemen İstanbul'a getirecek.

F.BAHÇE, yılın transfer bombasını patlatmak için artık saatleri sayıyor. Geçtiğimiz perşembe günü Manchester United'ın yıldızı Robin van Persie'nin menajeri Vos ile İstanbul'da bir araya gelip ön protokol imzalayan Sarı-Lacivertliler, çok kısa bir süre içinde işi resmiyete dönüştürecek. Hollandalı oyuncuyla 4 yıllık prensip anlaşmasına varan F.Bahçe, bombayı patlatmak için özel jeti hazırlarken transferin bugün KAP'a bildirilmesi, bu gece veya yarın van Persie'nin İstanbul'a getirilip görkemli bir törenle Şükrü Saracoğlu'nda imza attırılması planlanıyor.

SADAKAT İÇİN VEDA 

Öte yandan van Persie için Manchester United ile bonservis konusunda da hiçbir pürüz yok. Hollandalının gelişi ise sadec
e kulübü ile yapacağı son görüşmeye kaldı. ABD kampı öncesinde menajer Louis Van Gaal ile bir görüşme yapacak olan Robin Van Persie, takımına veda edecek. Ancak son görüşmede M.United'la anlaşırken sadakat sözleşmesi imzalayan van Persie, Şeytanlar'la bu konuda düğümü çözecek ve ailesiyle birlikte İstanbul'un yolunu tutacak.   

98 kez milli

Hollanda milli takımında 98 kez forma giyen Van Persie, 2002-2012 yılları arasında Arsenal'de forma giyerken 25 milyon pounda Manchester Utined'a geldi. Kırmızı Şeytanlar'da 3 sezon geçiren Uçan Hollanda'lının 1 yıllık daha mukavelesi var. Geçen sezon 26 Premier Lig maçında 10 golü bulunan van Persie, Hollanda'nın 1 numaralı santrforu.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX