0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Nisan 2015 Pazartesi 16:35:00 - Güncelleme:13 Nisan 2015 Pazartesi 16:36:00

Buffon'dan Pogba'ya övgü

Juventus'un tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, son günlerin en konuşulan isimlerinden Pogba'ya övgüler yağdırdı.

Juventus'un yaşayan efsanelerinden Gianluigi Buffon, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Monaco ile oynamyacakları maç öncesinde oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılarla dolu kariyerinde kazanamadığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu herşeyden çok istediğini dile getiren Gianluigi Buffoni, "Özlemini duyduğum tek kupa. Emekli olmadan kazanmayı çok istiyorum. Bu rüyayı gerçekleştirebilmek için hergün çok çalışıyorum. Juventus'un bunu başarması sürpriz olmaz çünkü çalıştığınız takdirde herşeyi kazanabilirsiniz" dedi.

''40 YAŞINA KADAR''

Futbola veda etmeyi düşünmediğini ve 40 yaşına kadar devam edeceğini de belirten İtalyan file bekçisi, "İkinci kaleci olmak gibi bir niyetim yok. Amacım 40 yaşına kadar birinci kaleci olmak. Sonra bırakmayı düşünebilirim" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finaldeki rakiplerini de yorumlayan Gigi Buffon, "Çeyrek finale çıkması Monaco'nun ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösteriyor. Monaco, kurada çıkmasını istediğimiz 2,3 takımdan biriydi ama onlar da belki aynı şeyi bizim için düşünmüştür" yorumunda bulundu.

Ardınden kendi takımını yorumlayan deneyimli eldiven, "Juventus harika oyunculara sahip olan müthiş bir kulüp ve eskiden olduğu gibi yeniden Avrupa'nın zirvesine çıkmak istiyoruz" dedi.

''PSG, İTALYAN TAKIMI GİBİ''

Paris Saint Germain'i yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Buffon, "Takip ettiğim bir takım çünkü az da olsa İtalyan tarzları var. Herşeyi başarabilecek harika bir takım" değerlendirmesinde bulundu.

''POGBA, SIRADIŞI...''

Son olarak Avrupa devlerinin transfer listesinde bulunan takım arkadaşı Paul Pogba hakkındaki görüşlerini de aktaran Gianluigi Buffon, "Sıradışı bir oyuncu. Daha önce onun yaşında bu kadar güçlü bir oyuncu görmedim. Kalitesi, fiziksel üstünlüğü ve karar verme yeteneği kimsede yok. Kariyeri daha başlıyor. Sahip olduklarıyla yetinmemeli. Daha fazla çalışarak kalitesini inanılmaz seviyelere çıkarması gerekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX