0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2015 Cumartesi 11:38:00 - Güncelleme:18 Nisan 2015 Cumartesi 11:39:00

Avşar‘ın bu lafları kavga çıkartır!

Polemik kraliçesi Hülya Avşar, bu kez tiyatroculara taş attı. Avşar Kızı, kendilerini magazin dünyasından uzak tutmakla suçladığı tiyatrocular için 'ukalalar' ifadesini kullandı.

Sivri dilli Hülya Avşar kendi adını taşıdığı şov programında yine yaptı yapacağını. Selçuk Yöntem'i konuk eden Avşar Kızı, magazin sektöründen kendini uzak tutan tiyatroculara ukala dedi. Bunun üzerin söz alan Yöntem ise ‘Bunun tiyatrocularla bir ilgisi yok. Biz magazine çıkmak için çaba mı göstermek zorundayız. Hiçbir şekilde kendimizi kapatmıyoruz’ dedi. Avşar Kızı’nın ‘Ama aşağılıyorsunuz’ demesine karşılık usta oyuncu ‘Ben katiyen öyle bir şey yapmam. Muhakkak başlarına bir şey gelmiştir. Olmayacak bir şeyi varmış gibi yazmak ve bunu göstermek bazı insanların hoşuna gitmiyor olabilir” ifadesini kullandı. İkilinin arasında esen soğuk rüzgâr akşam yenilen yemekte son buldu. Kıyı Balık’ta yemek yiyen ikili çıkışta kendilerine yönelten sorularını yanıtlamaktan kaçındı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX