0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Suçsuzlar

ÖNCELİKLE milyonlarca Beşiktaş taraftarının “Ah be! Bir konuşturmuyorlar ki bizi” dediği gönül yarasından bahsedelim. İzlerken dakikaların yetmediği! Futbol lezzetine doyum olmayan! Bir sonraki maç ne zaman diye fikstüre baktıran Beşiktaş’tan, 10 hafta kala amaçsız bırakılan bir Beşiktaş inşa eden herkes suçludur. Her kim bu takımı böyle amaçsız bıraktıysa, bilerek ya da bilmeyerek bu camiaya zarar vermiştir.

Tribünü ayrı, sosyal medyası ayrı bölünmüş. Bir yanda hoca haklı diyenler. Diğer yanda yönetimi destekleyenler. Bir de aman ilişkilerim bozulmasın diye karnından konuşup, yazanlar var ki; onlar en büyük zararı verenler. İşte tüm bu çelişkilerin ortasında hocası gitmiş, yöneticisi sessiz, Mayıs’ı belirsiz, Haziran’ı muamma olan takım var olma mücadelesi veriyor sahada. Sene başında 100.000 Euro için ayıp edilen Atiba sahaya karakter koyarken, alacaklarını tahsil edemediği, hakkını aradığı için kesik yedirilen Medel dev bir mücadele veriyor. Vida takıma sahip çıkarken, Burak en olgun sezonunu geçiriyor. Hoca “İsteselerdi kalırdım diyor”. Yönetici “Hocamızla 3 sene daha çalışmak istiyoruz” diyor. Herkes susuyor, bir tek Beşiktaş taraftarın yangın yeri yürekleri haykırıyor.

Peki, suç kimde? Sen suçlusun. Maça gitmek için harçlıklarından biriktiren Ali kardeşim! Sen de suçlusun geçim derdini unutup sırf yavrun mutlu olsun diye 1 yıkamada ağzı burnu yamulan kaşkola 50-60 lira veren baba Mehmet. Bu takımın bu hale gelmesinde bir tek yönetici, hoca, başkan suçlu değil. Sen, ben, biz suçluyuz. Farkında değiller lâkin Beşiktaş eriyor…

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX