0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Zoru başardık

ŞENOL Güneş’in 7,5 ayda gözler önüne serdiği A Milli takım her maç üstüne koyarak hem oyun hem de aldığı başarılı sonuçlarla sınıf atladı. Atladı ama şimdi Güneş’in ve Millilerin önünde, en kritik ve de detaylı sorgulanacakları 3 maçı var. Dün geceki Arnavutluk, 3 gün sonraki deplasman Fransa ve de grubumuzda her şeyin ortaya çıkacağı evimizdeki İzlanda karşılaşmaları… Mart ayının 22’sinde bu Arnavutluk’u deneyimli kadromuzla 2-0 yenerek moral depolamıştık. Ve 6 maç sonunda; puan tablosu bizi H Grubunda LİDER gösteriyor. Evet dün akşam A Milli Takımımız ve Şenol Güneş, sorgulanacakları 3 maçın ilkine çıktılar Fenerbahçe Ülker Stadı’nda. Güneş işi sağlama alarak, tecrübe ağır basan 11’ini Arnavutlar’ın üstüne saldı. Ama onların hocası İtalyan E. Raja da, Seri A (5) ağırlıklı ve Avrupa’da top koşturanları karşımıza çıkarttı. Tribünler tamamen Kırmızı-Beyaz’dı da, destek sönüktü. Nerde, Anadolu’daki o tribün coşkusu? 2’nci dk. da Cenk ile tehlike oluşturduk. Devamı geliyor derken, oyun bir anda sinir harbine döndü ve sarı kartlar uçuşup durdu. Hadi artık tribünler, ver coşkuyu. Tempomuz da, iyice düştü. Emre biraz hareketlendi, orta merkez kontrolümüzde, 35-42 arası gol sahasında gözükür olduksa da, ilk yarı boyunca net bir gol fırsatı bulamadık.

İkinci yarı tribünler coşmaz, oyun içi düzelmez ve Şenol hocadan hamle gelmezse işimiz zor. Çağlar hamlesi, Kaan’ın kart görmesiyle ilintiliydi. Nihayet tribünler coşkuyu verdi ve saha içi de kıpırdamaya başladı. 50 de Ozan yürekleri hoplattı. 63 de ani kontra ile çıktık. Ah Hakan, zamanında veremedi Burak’a gol de kaçtı. İrfan Can takviyesi zamanında geldi de; hocam gol bölgesi de değişim ister. Arnavutluk 75’de öyle bir gol kaçırdı ki, yine geliyorlar. 80 de Yusuf sahne aldı, biraz gayret çocuklar. 82 de Melih, Manaj’ı durdurmasa yanmıştık. Yine geliyorlar, 2 kez Mert önledi. Allahım şükürler olsun, acemice bir hata yaptılar, kafayı yapıştırdı Cenk ve altın değerinde 3 puan. Kaldı 2 kritik maç diyeceğim ama biz bu galibiyetle zoru başardık. Finallerin ucu gözüktü artık…

Osman Korkmazel Diğer Yazıları

Özür maçı

29 Aralık 2019

Uruguaylı’nın gecesi

08 Aralık 2019

Trabzonspor hak ederken

02 Aralık 2019

Olmadı olmadı

27 Kasım 2019

Çıkamadılar işin içinden

23 Kasım 2019

Biz de geldik 2020

15 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX