0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Dört dörtlük fırtına

TRABZONSPOR ilk yarı adeta tek kale oynadı. Bordo-Mavililer taraftarının baskısıyla da yüksek tempolu başladığı karşılaşmada Fenerbahçe’nin kalesinin önünden hiç ayrılmadı ilk 45 dakikada. İlk ve yüksek topları Fırtına’ya kaptıran Fenerbahçe kalesinde çok tehlike gördü. Bordo-Mavili ekibin günündeki ismi Yusuf Yazıcı, Harun’un koruduğu kaleyi şut yağmuruna tuttu. Ancak konuk takımın genç kalecisi bu şutları önleyen isim oldu.

Trabzonspor 25’de kazandığı penaltıda Kolombiyalı ileri uç oyuncusu Rodallega’nın atışını gecenin adamı Harun yine çelmesin bildi. Sarı-Lacivertli takım ilk yarıda sadece 2 kez Valbuena ile Trabzonspor kalesini yokladı. Karadeniz ekibi kendi sağ kenarı Abdülkadir ve Pereira ikilisiyle çok olumlu kullandı. Tehlikeli atakların büyük bölümü bu kulvardan gelişti. İlk yarıda topun arkasında duran takım olan Bordo-Mavili ekipti. İlk yarı oynanan coşkulu futbolun başrol oyuncuları Abdülkadir ve Yusuf oldu.

İkinci yarısın müthiş bir oyundu. Hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe önemli pozisyonlar buldu. Bordo-Mavili takımı orta sahada Sosa tuttu. Ve Abdülkadir sahne aldı. Karadeniz ekibi sahasında bu sezonun en iyi futbolunu ortaya koydu. Hakem Halil Umut Meler dört dörtlük bir maç yönetti.

Sonuç ne olursa olsun Ünal hocanın, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen'e forma vermesi tebrik edilecek cinsten. Fenerbahçe’ye karşı 4 genç oyuncusu ile oynayan Trabzonspor’u kutlamak lazım. Bana göre skor inanın önemli değil.

Kamil Anahar Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX