0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Terim’le uğraşmayın

Uzun zamandan bugünlere Türk futbolundaki gelişimde Terim’in katkıları az olmadı. Gerek ulusal takımımızı gerekse Galatasaray’ı çok başarılı çalışmalarıyla Avrupa’da başarıya koşturdu. UEFA Kupası’nın Galatasaray müzesinde varlığını yaratan da Terim’dir. Galatasaray futbol takımını şampiyon kulüplerde başarılı kılan da odur. Galatasaray’ı yıllarca şampiyon yapan da odur. Daha ne yapsın, bir maçta takımı kötü futbol oynandı ise nedeni Terim olamaz. Bu yıllarda takımlarımız sahaya 11 yabancı ile çıkıyorlar. Yabancılar asla kendi futbolcularımız kadar sahada emek vermiyorlar, antrenman yapar gibi top gezdiriyorlar...

Bu sistem ulusal takımımızı da çok etkiliyor. Yirmi yıl önceki takımımızın kadrolarına bir bakalım çok muhteşem futbolcularımızı görürsünüz. Şimdilerde o düzeyde bir futbolcumuzun olmadığını görüyoruz. Artık star bir futbolcumuz yok. Bu konumdan futbolumuzu kurtarmamız gerekiyor. Lig maçlarımızın yabancı futbolcu sayısını da azaltacak karar vermemiz gerekiyor. Kulübelerdeki gençlerimizi sahaya çıkarmalıyız. Onları yok ederken aslında futbolumuzu yok ediyoruz.

Doğan Sarıbeyoğlu Diğer Yazıları

Terim’le uğraşmayın

15 Eylül 2019

Galatasaray zorda

07 Eylül 2019

Galatasaray başarısız

27 Ağustos 2019

Futbolumuz güç kaybediyor

20 Ağustos 2019

Galatasaray’da karmaşa var

14 Ağustos 2019

Fatih Terim ve Galatasaray

07 Temmuz 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX