0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

PKK ve FETÖ 12 Eylül 1980 darbesinin piçleridir!

Bugün 12 Eylül! 

Bundan tamı tamına 39 yıl öncesinde, bu ülkede yaşayan insanlar olarak, güne bir başka uyandık! 

Aslına bakarsanız, 12 Eylül 1980 günü uyandığımızda neye uyandığımızın daha sonraki 12 Eylüllere nasıl uyanacağımızın da farkında değildik! 

Çünkü bir gün öncesinde bendeniz kırk bin nüfuslu memleketim Ordu’da istediğim sokakta dolaşamıyor, istediğim yere gidemiyordum! 

Dahası bir gün öncesinde 67 vilayeti, kırk dört milyon nüfusu olan ülkemizde, onlarca insan terör neticesinde canından oluyordu! 

Yaşanan hal bu olsa da, 12 Eylül’ü yapan isimlerden biri II. Ordu Komutanı Orgeneral Bedrettin Demirel, “Bir yıl önce planlamıştık, ama şartların olgunlaşmasını bekledik.” demişti! 

Bu cümlenin en yalın şekliyle anlamı şuydu, 57 kişinin can verdiği Çorum olayları olmalıydı, 27 Mayıs’ta MHP’li Gün Sazak katledilmeliydi, 12 Mart’ta bu ülkede başbakanlık yapmış Nihat Erim öldürülmeliydi, sadece altı ayda sekiz kez devalüasyon yaşanmalıydı... 

Bunlar yaşananlara sadece birkaç örnek! 

Evet, dönemin II. Ordu Komutanı Bedrettin Demirel’in dediği gibi şartlar öyle olgunlaşmıştı ki, aradan 39 yıl geçmesine rağmen tadından yenmez hale gelmişti! 

Nasıl mı? 

Bakınız, aradan geçen 39 yılda, 12 Eylül 1980’nin türettiği PKK terör örgütüne 100 binden fazla can verdik! 

Bugün Diyarbakır’da PKK’nın siyasi temsilcisi HDP binasının önünde, analar evlatları için feryat ediyorsa bunun sebebi 12 Eylül darbesidir! 

Bugün, ‘’Cumartesi Anaları’’ varsa, o da 12 Eylül 1980 darbesinin ürünüdür! 

Nasıl mı? 

12 Eylül darbesinin ilk icraatı, kimsenin aklında hayalinde olmayan bir icraattı! 

Önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki binlerce yıllık köy isimleri değiştirildi ve insanların analarının, babalarının, dedelerinin adını çocuklarına vermesi yasaklandı! 

1977’de Bingöl’de belediye başkanlığı MHP’deydi ve o Belediye Başkanı Hikmet Tekin şehit edildi! 

12 Eylül darbecileri o ülkücülere işkencehanelerde, ‘’Devletin askeri polisi vardı, size ne oluyor’’ diyerek işkence yaptılar! 

O ülkücüleri idam ettiler! 

Kendi doğurdukları eli kanlı teröristler köy basıp beşikteki bebekleri katlettikçe, ‘’Üç beş çapulcu’’ ninnileriyle bu teröristleri büyüttüler! 

Bitmedi! 

Kendi şımarıklığı ile NATO’dan çıkmış olan Yunanistan üzerindeki Türk vetosunu kaldırıp, Yunanistan’ın NATO’ya girmesini sağladılar, hatta o Yunanistan daha sonra sınırları içerisinde PKK kampları açtı! 

Bakın, bugün Yunanistan‘da bir eli yağda bir eli balda olan FETÖ terör örgütü elamanlarının elebaşı olan zat, kendilerine ait Sızıntı dergisinde, 12 Eylül darbecilerine ne diyor, ‘’Bu iş öyle büyüktür ki, doğrusunu Allah bilir, Evren cennete girebilir’’! 

Bu ülkenin meclisini bombalayan, 250 insanının canına kıyan FETÖ elebaşı bugün ABD’de bulunmakta ya, bakınız 1970’li yıllarda CIA’nin Türkiye Şefi olan Paul Henze, ABD Başkanı Jimmy Carter’a ne demişti, ’’Bizim çocuklar başardı’’! 

Evet, 12 Eylül darbecileri bir ABD peydahlaması, bugünkü FETÖ ve PKK’da ABD’nin peydahladıklarının piçleridir! 

Aynı ABD de, şimdi kendi peydahladığı piçlerinin, piçlerine sahip çıkmaktadır! 

Kim ki, bu piçlere sahip çıkıyorsa, onlar da kendi isimlerini kendileri koysunlar! 

Vesselam …

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX