0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2021 Perşembe 23:39:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2021 Cuma 17:49:00

Yazdığı romanı çapa parasıyla bastırdı

Lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Yusuf Ceylan, boş zamanlarında hayalini kurduğu kitabını yazıp, tarlada çapa yaparak kazandığı parayla bastırdı. Ceylan, romanını ilk olarak babasına hediye etti.

Van Erciş Karakoyunlu Lisesi son sınıf öğrencisi Yusuf Ceylan, boş zamanlarında hayalini kurduğu kitabı yazıp, bir yılda tamamladı.

YEVMİYECİ OLARAK ÇALIŞTI

Kitabını, tarlada çapa yaparak biriktirdiği parayla bastıran Ceylan, 'Karanlığın Meşalesi Avcılar' adlı 136 sayfalık romanını da babasına hediye etti. Ceylan, "Yevmiyeci olarak çapa yapıp, paralarımı biriktirip kendi kitabımı çıkarttım" dedi.

'HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Yazdığı romanı hediye edince babasının çok şaşırdığını ve duygulandığını belirten Ceylan şöyle devam etti: "Kitap okumaya dikkat çekmenin ne kadar önemli olduğunu babama yaşattığım için çok mutluyum. Annem ise yazdığım romanı kitapseverlere hediye etmemi söyleyince ben de parklarda oturan insanlara kitabımı hediye ettim. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum."

Bir ekmek fırınında usta olarak çalışan 3 çocuk babası Sait Ceylan (43) ise oğlunun yazdığı kitap için çok gururlandığını söyledi.

İşleri gereği kitap okumaya fırsat bulamadığını belirten Ceylan, "Bir gün elinde bir kitapla gelince şaşırdım. Allah emeklerini boşa çıkartmasın inşallah" dedi.

Etiketler : Yusuf Ceylan roman Van Erciş
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX