0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00

Taksicilere davranış eğitimi

Taksicilerle müşterilerin yaşadığı problemlerin önüne geçebilmek için, önemli bir adım atıldı. Özellikle turistlerin yoğun olduğu Sultanahmet’le, Sabiha Gökçen ve İstanbul havalimanlarındaki taksicilere davranış eğitimi verilecek.

Eğitim programının tanıtım toplantısı İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi binasında yapıldı. Alınan karara göre ilk etapta, İstanbul Havalimanı, Sultanahmet ve Sabiha Gökçen Havalimanı çevresinde görev yapan taksicilere eğitim verilecek. 

APLİKASYONLA HATIRLATILACAK 

Kaliteyi yükselterek müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla alınan karar kapsamında 2 bin 500 taksici, davranış, tarih eğitimi, kültür ve turizm gibi konularda eğitim alacak. 13 farklı alanda verilecek eğitimlerden sonra taksiciler denetimden geçirilecek. Ayrıca bu eğitimler aplikasyona yüklenecek. Belli sürelerde hatırlatmalar ve eğitim şekilleri bu aplikasyonlara gelecek. Böylece taksicilerin bilgilerini unutmaması sağlanacak. 

GÜZERGAH SUNUMU ZORUNLULUĞU 

Eğitimi tamamlayan taksicilere sertifikaları verilecek. Bu sertifika, toplu taşıma sürücü belgesine de not olarak işlenecek. Ayrıca başarılı olan taksicilerin araçlarına 'turizm dostu' logoları takılacak. Öte yandan taksilerde yüksek fiyat ödemesinin önüne geçmek için navigasyondan güzergah sunma zorunluluğu getirilecek. Yolcular, gitmek istediği güzergahı kendisi belirleyecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX