0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 09:10:00 - Güncelleme:23 Ağustos 2019 Cuma 14:34:00

Gelinim Mutfakta 19 Ağustos puan durumu!

Gelinim Mutfakta yeni sezonu başladı. Seyircileri ile dün saat 12:15'te buluşan Gelinim Mutfakta programında Ezgi, Gülcan, Hatice, Hülya ve Zeynep gün birinciliği için yarıştı. Programı kaçıranlar veya sonunu göremeyenler Gelinim Mutfakta 19 Ağustos gün birincisi kim oldu? sorusunun yanıtını ve Gelinim Mutfakta puan tablosu hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı.

Gelinim Mutfakta yeni sezonu başladı. Dün saat 12:15'te seyircileri ile buluşan Gelinim Mutfakta programında Ezgi, Gülcan, Hatice, Hülya ve Zeynep çeyrek altın için kıyasıya yarıştı. Yarışmada zaman zaman tartışmalar da yaşandı. Programı kaçıranlar veya sonunu göremeyenler Gelinim Mutfakta 19 Ağustos gün birincisi kim oldu? sorusunun yanıtını ve Gelinim Mutfakta puan tablosu hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Gelinim Mutfakta 19 Ağustos gün birincisi ve puan durumu haberimizde yer alıyor. 

Gelinim Mutfakta gelinleri, kayınvalidelerden en yüksek puanı almak için bütün marifetlerini sergiledi. Gelinler en güzel "Damat Paçası"nı yapmak için yarıştı.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Hülya Bütün aldı. En düşük puanı alan isim ise Gülcan oldu. Ezgi aldığı puanla 3. sıraya yerleşti. Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunun ilk bölümünde çeyrek altını kazanan isim Hatice oldu.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX