0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2020 Çarşamba 21:15:00 - Güncelleme:07 Ekim 2020 Çarşamba 21:19:00

Yanan evde zincire bağlı bulunan çocuk bakanlıkça koruma altına alındı

Kaynak: AA

ABONE OL

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yanan evde ayağından zincirlenmiş halde bulunan çocuk, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimince (ÇOKİM) koruma altına alındı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, olayın yaşanmasının ardından Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konuya müdahil oldu.

Çocuğun üstün yararı gözetilerek, psikososyal gelişiminin olumsuz etkilenmemesi için mesleki çalışma başlatıldı. Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün uzman ekipleri konuyu yakın takibe aldı.

Şu an ÇOKİM'de koruma altında bulunan 10 yaşındaki çocukla ilgili mesleki çalışmaların tamamlanmasının ardından gerekli tedbirler devam edecek.

NE OLMUŞTU?

Bursa'nın Yenişehir ilçesi Tabakhane Mahallesi'ndeki müstakil bir evde dün yangın çıkmış, eve giren itfaiye ekipleri ayağından yere zincirle bağlanmış bir çocukla karşılaşmış, yangından yaralı kurtarılan çocuk, Yenişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Etiketler : bursa yenişehir tabakhane mahall
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX