0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Mart 2020 Cumartesi 17:51:00 - Güncelleme:07 Mart 2020 Cumartesi 18:09:00

THY'den İdlib gazimiz Yusuf Taha Hanözü'ne doğum günü sürprizi

Türk Hava Yolları, İdlib'de yaralanan Mehmetçiklerimizden Yusuf Taha Hanözü'ne doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı. O anları Güvenlik Uzmanı Mehmet Ağar sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin havadaki milli gururu, şanlı bayrağımızı dünyanın dört bir yanına taşıyan Türk Hava Yolları, Suriye'de yürüttüğümüz terörle mücadele kapsamında başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında yaralanan Mehmetçiklerimizden Yusuf Taha Hanözü'ne doğum günü sürprizi yaptı.

İdlib'de 27 Şubat günü rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü, tedavisinin tamamlanmasının ardından dün taburcu edildi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan THY uçağıyla memleketi Erzincan'a giden İdlib Gazisi Hanözü'ne uçakta sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Kaptan pilotun anonsu ve ardından kabin ekiplerinin doğum günü pastası karşısında şaşıran Hanözü, uçaktaki diğer yolcuların alkışları eşliğinde pastayı kesti.

İdlib gazisi sürpriz doğum günü kutlaması için ekibe teşekkür ederken, bu özel anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

MEHMET AĞAR PAYLAŞTI

THY'nin bu anlamlı jestini sosyal medya hesabından paylaşan Güvenlik Uzmanı Mehmet Ağar şöyle yazdı;

Vay gazim be!

Sen de kendimi hatırladım. Yaralandığımda ben de sevdiklerime #THY ile kavuşmuştum.

Ne kadar güzel düşünmüş, ne kadar güzel bir doğum günü yapmışlar.
Sağ olsunlar.

Bir de İdlib gazimiz Yusuf Taha Hanözü’nün masumluğuna mahçupluğuna bakar mısınız?

O Mehmetçiktir.

İŞTE O PAYLAŞIM
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX