0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2017 Çarşamba 15:07:00 - Güncelleme:15 Kasım 2017 Çarşamba 15:51:00

TEM'de minibüs devrildi! Trafikte yoğunluk yaşanıyor

İstanbul'da TEM Otoyolu Okmeydanı bağlantı yolunda su yüklü araç devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul TEM Otoyolu'nda su yüklü araç devrildi. Kaza, Okmeydanı bağlantı yolunda saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, su yüklü aracın sürücüsü Hüseyin Ustabaş direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yolda savrularak devrildi. Ustabaş ve araçta bulunan kimliği öğrenilemeyen bir kişi, kazadan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, aracı yoldan kaldırmak için çalışma başlattı. Aracın su yüklü olması çalışmalar sırasında zorluk çıkardı. Araç itfaiye ekiplerince yaklaşık 1 saatte yoldan kaldırıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle Okmeydanı istikametinde durma noktasına gelen trafik, aracın yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX