0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 11:14:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 11:17:00

Phillip Cocu Ferdi Kadıoğlu'nu takımında görmek istiyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi, Avrupa takımlarının dikkatini çekiyor. İngiliz basını Ferdi Kadıoğlu'yla ilgilenen kulübü yazdı.

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızlarından olan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa takımlarının da dikkatini çekmeye başladı. İngiliz basını Ferdi Kadıoğlu'nun gerek Fenerbahçe'de gerekse de Hollanda U-21 takımında gösterdiği performansa dikkat çekti ve kendiyle ilgilenen kulübü yazdı.

4 MİLYON EURO TEKLİF EDECEKLER

Habere göre İngiltere Championship ekiplerinden olan ve Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Derby County 20 yaşındaki Ferdi'yi transfer etmek için harekete geçecek. İngiliz ekibinin 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

OYNADIKÇA FİYATI YÜKSELECEK

Haberde ayrıca Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'de daha fazla şans buldukça değerinin artma ihtimali de ifade edildi. Comolli'nin de planı bu şekilde!

FENER'İN YENİ ELJİF ELMAS'I

Comolli sezon başında Yanal'a "Şans tanırsak Eljif Elmas gibi değerlenebilir" dileyek takımda kalmasını sağlamıştı. Ferdi için biçilen değer şu an için cazip değil.

TARAFTAR 11'DE İSTİYOR

Fener taraftarından Ferdi Kadıoğlu'na müthiş bir destek var. Hem sanal alemde hem de tribünlerde Ferdi'yi sahada görmek istediklerini herkese hissettiriyorlar.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX