0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Haziran 2019 Pazar 18:59:00 - Güncelleme:16 Haziran 2019 Pazar 19:00:00

Ogün Altıparmak'ın oğlu Fenerbahçe'den ihraç edildi

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda yer alan kurul üyeleri, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Okan Altıparmak ile ilgili çağrısına rağmen hakaret eden Okan Altıparmak'ı affetmedi.

Fenerbahçe efsanelerinden Ogün Altıparmak'ın oğlu Okan Altıparmak, geçen yıl başkanlık kampanyası sırasında Ali Koç ile ilgili attığı tweetler nedeniyle yönetim kurulu kararıyla kongre üyeliğinden ihraç edilmişti. Genel Kurul'da söz alıp savunma yapan Okan Altıparmak yanlış anlaşıldığını ve 20 sayfalık savunmasını daha önce hem başkan Ali Koç'a hem de yönetim kurulunu gönderdiğini ifade etti.

Altıparmak yazdığı mesajı hemen sildiğini belirtirken genel kurul üyeleri önünde başkandan özür diledi ve oylamanın Ali Koç'un sözlerinin ardından yapılmasının istedi.

Ardından ise cevap hakkı doğan Ali Koç kürsüye geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisiyle ilgili hakaret tweetleri nedeniyle kulüpten ihraç edilen Okan Altıparmak'la ilgili olarak "3 Temmuz'da yaşadıklarımızdan sonra başkanımızın çevresindeki insanların yönlendirmesiyle o fitne fesatı yaymalarından dolayı onlara daha çok kırıldım. Okan Altıparmak saçma sapan tweet'ler attı. Açıklamalarını inandırıcı bulmamakla beraber, Ogün ağabeyin hatrına affedilmesini rica ediyorum" dedi.

Bu sözlerin ardından Divan Başkanı Vefa Küçük oylamaya geçti. Tek tek sayılan oyların ardından 123 üye yönetim kurulunun ihraç kararının kaldırılmasını istedi. Ancak 192 üye ihracın kaldırılmaması yönünde oy kullandı ve Okan Altıparmak, Fenerbahçe'den ihraç edildi.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX