0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 16:22:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 16:24:00

Metin Şen kimdir? Metin Şen Fenerbahçe'den neden istifa etti?

Metin Şen kimdir? Metin Şen Fenerbahçe'den neden istifa etti? sorularının yanıtları herkes tarafından merak ediliyor. Eski Kulüp Başkanı Ali Şen'in oğlu olan Metin Şen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibari ile Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum" şeklinde açıklama yaptı. Metin Şen'in açıklamasında Ali Koç başkanlığındaki yönetim olarak 3 Haziran 2018'de göreve geldiklerini belirterek, "Göreve başladığımız tarihten bir süre sonra yönetim anlayışımızdaki farklı görüşler sebebiyle uygun görülen görevlerimden 2018 kasım ayında istifa etmiştim. Bunun en büyük sebebi kulüp için planladığımız çalışmalara, uzun vadeli planlamalara, yapısal reformlara ve yeniden yapılanmalara şahsım adına katkı sağlayamadığımı görmem oldu." ifadelerini kullandı. Metin Şen hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Metin Şen kimdir? Metin Şen Fenerbahçe'den neden istifa etti? sorularının yanıtları araştırılıyr. Metin Şen, yaptığı yazılı açıklamada, Ali Koç başkanlığındaki yönetim olarak 3 Haziran 2018'de göreve geldiklerini ifade ederel, "Göreve başladığımız tarihten bir süre sonra yönetim anlayışımızdaki farklı görüşler sebebiyle uygun görülen görevlerimden 2018 kasım ayında istifa etmiştim. Bunun en büyük sebebi kulüp için planladığımız çalışmalara, uzun vadeli planlamalara, yapısal reformlara ve yeniden yapılanmalara şahsım adına katkı sağlayamadığımı görmem oldu." şeklinde açıklama yaptı. Metin Şen hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler... 

METİN ŞEN KİMDİR? 
Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu olan Metin Şen, 20 Ocak 1970 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi.

Metin Şen, University of Northhampton Kimya Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Maga Deri’de 1986 – 1987 yılları arasında Ürün Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 

1990-2013 yılları arasında, havacılık ve enerji sektöründe çeşitli şirketlerde Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesi olarak görev yapmıştır.

Şen, 2013 yılından itibaren Dine Restaurant Gıda ve Turizm İşl. İth. İhr. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve 2017 yılından itibaren de Sensino İnternet ve Bilişim Hizmetleri Pazarlama A.Ş.’de Kurucu Ortak olarak görev yapmaktadır.

Öte yandan Metin Şen, kurucuları arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da bulunduğu 1907 Fenerbahçe Derneği'nde yönetim kurulu üyesi görevini sürdürüyor.

METİN ŞEN FENERBAHÇE'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?
Metin Şen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada istifa kararının sebebini şöyle açıklamıştı: "Benim yönetim anlayışım, ekip çalışması neticesinde kararların tartışılarak alınması ve uygulanmasıdır. Görev süremde bu anlayışı göremediğim gibi, gelecek dönemlerde de bu anlayışın devam edeceğine, yapılanma ve reformları hayata geçirmede şahsım adına bir yönetim kurulu üyesi olarak daha fazla bulanamayacağıma inanıyorum. Daha evvelki dönemlerde de dile getirdiğim üzere, ortada bir başarısızlık varsa, bu başarısızlıkta katkısı olanların bir özeleştiri yapması gerektiğini savundum. Her ne kadar karar mekanizmalarında gerektiği gibi yer almasam da bir yönetim kurulu üyesi olarak alınan kararlarda herkes kadar benim de payımın olduğunu düşünüyorum. Tüm bunların ışığında, üzülerek Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulundaki görevimden ayrılmamın doğru olacağını düşünüyor ve bu asil görevden istifa ettiğimi açıklamak istiyorum."

Bugün itibari ile Fenerbahçe Spor Kulübü yonetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum..

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX