0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:20 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Kartal’da deplasman alarmı

Hafta sonu ligin dişli ekiplerinden Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş, galibiyet hesapları yapıyor. Ancak Siyah-Beyazlılar bu sezon deplasmanda 5 maçta sadece 1 galibiyet ve beraberlik alırken, 3 maçı kaybederek 11 puan yitirdi.

GÜNEŞ

■ SÜPER Lig’de son haftaların formda ekibi Beşiktaş, 23 Kasım Cumartesi günü Konyaspor’a konuk olacak. Çıkışını sürdürmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Konyaspor’u da mağlup ederek zirve yarışından kopmamayı istiyor. Ancak Beşiktaş’ın bu sezonki dış saha performansı hiç de iç açıcı değil. Sivasspor’a deplasmanda 3-0 yenilerek sezona başlayan Kartal, sonraki dış saha maçında Gaziantep FK’ya 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Trabzonspor’a 4-1 gibi farklı bir skorla boyun eğen Beşiktaş, Ankaragücü ile de Başkent'te golsüz berabere kaldı.

SERİ DEVAM ETSİN UYARISI

■ KARTAL deplasmandaki ilk galibiyetini ise 10. haftada Antalyaspor karşısında aldı. Bu maçın ilk yarısında fırtına gibi esen Beşiktaş, 2. yarıda ise kalesinde verdiği pozisyonlarla az kalsın maçı kaybediyordu. Teknik direktör Abdullah Avcı Konyaspor maçı öncesinde oyuncularının dikkatini çekti. Artık deplasmanlarda da iç sahadaki performanslarını sergilemenin zamanın geldiğini belirten tecrübeli hoca, “Ligde güzel bir seri yakaladık. Kritik bir maça çıkacağız ve mutlaka kaza

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX