0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00

İmparator faktörü

Başakşehir’i mağlup eden G.Saray 2018-19 sezonunu da şampiyon tamamladı. Fatih Terim kariyerindeki 8.şampiyonluğunu elde ederken, kupa sayısını da 19’a çıkardı. Terim ayrıca G.Saray’ın kasasına 1 milyar TL’ye yakın para girmesini sağladı.

GÜNEŞ

■ SEZONUN final maçında B.Şehir’i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğuna ulaşan Sarı-Kırmızılılar’da en büyük pay şüphesiz teknik direktör Fatih Terim’in… Cezalar, sakatlıklar, krizler ve forvetsizliğe rağmen yılmayan tecrübeli çalıştırıcı, takımını sezon sonunda mutlu sona ulaştırarak hem rakipleriyle aradaki farkı açtı hem de kendi kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

KASAYA ÇOK BÜYÜK PARA GİRECEK

 ■KARİYERİNDEKİ 8. şampiyonluğu elde eden Fatih Terim, kupa sayısını da 19’a çıkardı. Terim bu şampiyonluk ile hem kendi rekorunu geliştirdi hem de Galatasaray’ın kasasını doldurdu. Süper Lig’deki performans primleri, şampiyonluk ve şampiyonluk sayısına göre alınacak ödüllerin yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nden de büyük bir gelir gelecek. Tüm bunlar kalem kalem hesaplandığında ise Terim’in Cim Bom’a kazandırdığı rakam 1 milyar TL’yi bulacak.

KULÜBÜN ELİ RAHATLAYACAK

 ■BU gelir Galatasaray’ın elini oldukça rahatlatacak. UEFA ile yapılan anlaşma gereği kulübü kara geçirmek zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansına göre de gelirini daha da arttırabilecek. Burada da iş yine teknik direktör Fatih Terim’e düşecek. İmparator, Devler Arena’sında takımını ne kadar ileri taşırsa Cim Bom’un da geliri o kadar artacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX