0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Nisan 2020 Perşembe 21:56:00 - Güncelleme:02 Nisan 2020 Perşembe 21:56:00

Beşiktaş'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na dev destek

Siyah-beyazlı kulüp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem' sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin liralık destekte bulundu.

Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destek de Beşiktaş Kulübü'nden geldi. Siyah beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"KAMPANYAYI YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ"

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nı yürekten destekliyor, aziz milletimizin koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı günleri birlik ve beraberlik içinde geride bırakacağına yürekten inanıyoruz. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz ve Futbol A Takımımız bir araya gelerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin Türk Lirası bağışlama kararı almıştır. 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyor, bu vesileyle Covid-19 salgınına karşı en ön safta mücadele eden sağlık neferlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

ÇEBİ: MİLLİ BERABERLİK RUHU BEŞİKTAŞ'IN KÖKLERİNE İŞLEMİŞ BİR DUYGUDUR

Başkan Ahmet Nur Çebi, Milli Dayanışma Kampanyası hakkında, "Milli beraberlik ve dayanışma ruhu Beşiktaş'ın köklerine işlemiş bir duygudur. Evde kalalım, evde kalan ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi destek olalım" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ: ÜLKEMİZİN YANINDAYIZ

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu ve kaptanı Burak Yılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili, "Toplum olarak böylesine zor günleri, el ele vererek milli beraberlik ve dayanışma ile aşmamız gerek. Biz kenetlendiğimizde her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Ülkemizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

ATİBA: BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR OLARAK TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ

Takımın tecrübeli isimlerinden Atiba Hutchinson ise "7 yıldır Türkiye'de yaşıyorum, çocuklarım burada büyüdü. Artık kendimi ve ailemi bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum. Böyle bir kampanya olunca futbolcu arkadaşlarımla bağışta bulunmak istedik. Dünya çapında yaşanan bu zorlukta Beşiktaşlı oyuncular olarak Türkiye'nin yanındayız" açıklamasında bulundu.

Etiketler : beşiktaş Beşiktaş jk bjk milli dayanışma kampanyası Burak Yılmaz Ahmet nur çebi Atiba Türkiye koronavirüs milli
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX