0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2020 Salı 09:14:00 - Güncelleme:21 Ocak 2020 Salı 09:16:00

Başkan Erdoğan G.Saray-Denizli maçını takip ederken görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Berlin’deki zirveye giderken arabada G.Saray-Denizli maçını izlemesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. Alman ve Rus basını, "Alışılmadık bir başkan" yorumu yaptı.

BERLİN’DE Alman DPA muhabirinin objektiflerine yansıyan görüntü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın spora ve futbola olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Merkel ve Putin’le görüşmeye giden Erdoğan’ın bindiği limuzinin içinde tabletten futbol maçı izlediği görüntüyü manşetine taşıyan Alman landeszeitung.de sitesi, “Berlin’de dünya güçleri Libya’daki barış müzakerelerini görüştü. Ancak Erdoğan için önemli olan tek şey siyaset değildi. Türkiye Cumhurbaşkanı arabasında Galatasaray-Denizli maçını izledi. Erdoğan futbol taraftarı olarak bilinir” yorumunda bulundu. Alman tag24.de ise, “Libya konferansı Berlin’i felç etti. Erdoğan zirve toplantılarından önce futbol maçını izledi” başlığıyla verdiği haberinde, “Erdoğan maçı izliyordu ama sonucu kaçırdı. Çünkü o arabadan indiğinde maç hala 0-0 devam ediyordu” diye yazdı. Znaj.ua ise, “Başkan Erdoğan arabada alışılmadık (olağandışı) bir şey yaptı. Putin’e doğru yola çıkarken futbol izledi. Ancak ne yazık ki sonucu görebilecek kadar zamanı yoktu. 0-0’ken maçı terk etmek durumunda kaldı” diye yazdı.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX