0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2019 Pazartesi 18:52:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 18:57:00

Başakşehir'den Enver Cenk Şahin'e 'Evine geri dön' çağrısı

St. Pauli'nin kadro dışı bıraktığı Enver Cenk Şahin'e Türkiye'den destek bitmiyor. Son olarak oyuncunun eski kulübü Başakşehir, sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

Ordumuzun Suriye'de yürüttüğü 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili sosyal medya hesabından destek paylaşımı yaptığı için Alman ekibi St. Pauli'nin kadro dışı bıraktığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Enver Cenk Şahin'e ülkemizden destek yağıyor.

St. Pauli kulübüne yoğun eleştiri yağmuru başlarken, kulüplerimiz Enver Cenk Şahin'e destek olmaya başladı. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan başta olmak üzere birçok taraftar grubunun yanı sıra Alanyaspor ve Başakşehir de Cenk'e sahip çıktı.

EVİNE GERİ DÖN ENVER

Enver Cenk Şahin'in eski kulübü Başakşehir, Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Come back home' (Evine geri dön) diyerek oyuncuya mesaj yolladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX