0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2021 Salı 14:28:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2021 Salı 14:28:00

Şebnem Yıldız kimdir?

Sinop doğumlu denizci bir ailenin beş çocuğundan en büyüğü olan Şebnem Yıldız'ın hayat felsefesi doğayla uyumlu bir yaşamdır. Bu felsefe neticesiyle gelişen doğal elyaf ve recycle malzemelere olan ilgisi, yeni yarattığı koleksiyonunun en önemli özelliği halini aldı.

Çocukluğundan beri modaya ilgisi olan Şebnem Yıldız, lise döneminde başladığı stajyerlik çalışmalarıyla moda sektörüne ilk adımını atmış oldu. Üniversite'de moda tasarımı okuyan Şebnem Yıldız kariyerine dokuma ve giysi tasarımı çalışmalarıyla devam etti.

Atalar, Roman, Gizia, Garize, İngiltere, Amsterdam'da da bulunan bir çok firmayla iş ortaklıkları gerçekleştirdi. Kylie Minogue Türkiye konseri için kıyafet hazırladı. Halen freelance olarak moda firmalarına danışmanlık vermeye devam eden Şebnem Yıldız, yıllardır süregelen birikimi ve tecrübesi sonrasında kendi adını verdiği markasını kurarak ilk koleksiyonunu sundu.

100% doğal pamuk ve bambu lifleriyle harmanlanarak dokunan doğal elyaflar ile hazırlanmış, sürdürülebilir bir dünyaya adım atarken hareketi özgürleştiren zamansız tasarımlarını sizlerle buluşturuyor.

Beyaz renginin verdiği huzuru ve yalınlığı etnik moda anlayışı ile harmanlayarak minimal bir tarz oluşturan Şebnem Yıldız. Koleksiyonunu Beachwear etrafında şekillendirirken Homewear ve Streetwear'a da uygun olacak şekilde, günlük, sosyal hayatın içine adapte edilecebilecek, oversize gömlekler, pantolonlar, pareolar ve kimonoları yazın olmazsa olmazları arasında yer alıyor

Etiketler : sebnem yıldız Atalar Roman Gizia Garize
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX