0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2020 Pazartesi 21:36:00 - Güncelleme:21 Eylül 2020 Pazartesi 22:03:00

Sare Aras'a umut ol! 'Çaresizlik yaşıyoruz sesimizi duyun lütfen'

Kaynak: AA

ABONE OL

Spinal Müsküler Atrofi Tip-1 ile mücadele eden 1 yaşındaki Sare Aras hayırseverlerden uzanacak destek elini bekliyor. Sare Aras'ın sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımda ise, "Sma tip1 hastası olan Sare ilacını acilen alması gerekiyor, bunları sizinle paylaştığım İçin çok özür dilerim. Fakat çaresizlik üzerine çaresizlik yaşıyoruz ve sesimizi duyun duyurun lütfen" denildi.

SMA Tip-1 teşhisi konulan Sare Aras'ın, zamanla kas sistemindeki reflekslerini de kaybetmesi üzerine hareketlerinde ciddi bir azalma meydana geldi.

Aras ailesi SMA hastaları için geliştirilen, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylanan, milyonlarca liralık "Zolgensma" adlı tedaviye ulaşabilmek için sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyor.

Yaşadıkları süreci anlatan anne Aynur Aras, "Sare'nin durumu gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Biz bu yardım kampanyasını Amerika'ya gidip gen tedavisini bir an önce almak için başlattık ve o ilaca ulaşmak için bizim hayırsever insanların yardımlarına ihtiyacımız var." dedi.

Sare Aras'ın sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımda ise, "Tatlı tatlı uyuduğu uykusundan uyandı. Esniyor zannettik, fakat asıl meseleyi sonra anladık ki Sare nefessiz kaldı. Çok şükür kontrol altına aldık, lakin sma hastalığını yenemezse Sare nefes alamayacak, cihazlara bağlanacak lütfen yardım edin Sare’nin ilacını almaya ihtiyacı var. Sma tip1 hastası olan Sare ilacını acilen alması gerekiyor, bunları sizinle paylaştığım İçin çok özür dilerim. Fakat çaresizlik üzerine çaresizlik yaşıyoruz ve sesimizi duyun duyurun lütfen Kavuşturulmuş eller Sare yaşasın istiyorum, onsuz yapamam. Lütfen Sare’ye bağış yapın ilacını alsın" denildi

Etiketler : Sare Aras çaresizlik sosyal medya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX