0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Nisan 2020 Çarşamba 14:07:00 - Güncelleme:29 Nisan 2020 Çarşamba 14:07:00

Sağlık çalışanlarına bir jest de kuaförlerden! Bir ay ücret almayacaklar

Koronavirüs salgını süresince büyük fedakarlık göstererek çalışan sağlık çalışanlarına bir jest de kuaförlerden geldi. Kuaförler Derneği'ne üye işletmeler, dükkanlarının açıldığı tarihten itibaren 1 ay boyunca sağlık çalışanlarından ücret almayacaklarını duyurdu.

Yeni tip koronavirüs salgını süresince bazen elerine bile gitmeden yüzlerce hastayla ilgilenen sağlık çalışanlarına bir jest de kuaförlerden geldi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN 1 AY BOYUNCA ÜCRET ALMAYACAKLAR

Kuaförler Derneği, sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için üye salonların açıldığı tarihten itibaren 1 ay boyunca tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet verecekler.

Başlatılan teşekkür kampanyası tüm Türkiye’deki kuaförlerden destek buldu ve binlerce kuaför kampanyaya dahil olduğu öğrenildi.

SAĞLIK PERSONELİ KİMLİĞİNİ GÖSTERMESİ YETERLİ

Ücretsiz olacak hizmetlerden faydalanabilmek için; hizmet almak istediği salondan randevu alarak sağlık personeli kimliğini gösteren sağlık çalışanlarına saç kesimi ve bakımı hizmeti ücretsiz olarak verileceğini belirten Kuaförler Derneği Başkanı Mahmut Ebil, “Dünyada farklı ülkelerde kutlanan 30 Nisan Kuaförler Günü’nü geçtiğimiz yıldan bu yana ülkemizde de kutlamaya başladık. Bu anlamlı kampanyayı da mesleğimiz için anlamlı bir gün olan 30 Nisan Kuaförler Gününde duyurmak ve başlatmak istedik. Salonlarımızın açılmasından sonra, mesleki kartını beyan ederek randevu alan tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğiz” dedi. 

Etiketler : sağlık çalışanları koronavirüs ücretsiz kuaför
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX