0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2020 Salı 18:48:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2020 Çarşamba 00:45:00

Pınar'ın katilini bu görüntüler ele verdi! Zanlı tutuklandı

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Muğla'da üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in katil zanlısı C.M.A.'nın genç kızın cesedini yakmak için bir benzin istasyonundan benzin aldığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı.

Muğla’da 5 gün önce ortadan kaybolan ve ormanlık alanda vahşice katledilmiş cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katilini bu görüntüler yakalattı.

ZANLI TUTUKLANDI

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden C.M.A, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.

Zanlı, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Kayıp ihbarı üzerine araştırma başlayan polis ekipleri genç kızın eski erkek arkadaşı C.M.A.'yı gözaltına aldı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen katil zanlısı önce suçlamaları reddetti. Ardından bir benzin istasyondan 2 pet şişe ile benzin aldığı anlara ilişkin görüntüler izletilince zanlı suçunu itiraf etti.

Görüntülerle 2 pet şişe ile benzin aldığı görülen zanlının şişe içindeki suyu içtiği sakin tavırları dikkat çekti.

Genç kızın yakılan cesedi, ormanlık alandaki bir çöp bidonunda bulundu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ PINAR GÜLTEKİN'İ ÖLDÜREN ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ! TUTUKLANDI

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlı alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişti, tutuklandı.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı adliyeye sevk edilmişti.

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlı alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi

OLAY

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Etiketler : Pınar Gültekin benzin istasyonu cinayet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX