0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2020 Pazartesi 11:21:00 - Güncelleme:20 Nisan 2020 Pazartesi 11:33:00

Seyahat izin belgeli tırdan uyuşturucu çıktı

Kaynak: IHA

ABONE OL

Batman'a yükünü bırakıp Konya'ya döndüğü esnada Osmaniye'de narkotik polisinin uygulama noktasına takılan sürücü, seyahat izin belgesini göstererek geçmek istedi. Şahsın davranışlarından şüphelenen polis, narkotik köpeği “Poyraz” ile yaptığı aramalarda yaklaşık 4 kilogram esrar ele geçirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 31 Büyükşehir ve Zonguldak’a giriş ve çıkışların yasaklanması 15 gün daha uzatılmıştı. Yük taşımak için seyahat izin belgesi alan Latif Ş, Batman’a giderek yükünü teslim etti. Ardından Konya’ya dönmek için yola çıkan sürücü, Osmaniye’de polis uygulama noktasına takıldı.

Sürücüyle bir süre sohbet eden polis, hareketlerinden şüphelendi.cBunun üzerine Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tır üzerinde detaylı bir arama başlattı. Hassas burunlu narkotik köpeği Poyraz ile arama yapan polis, sürücünün yatağının altına gizlenmiş siyah renkli poşette yaklaşık 4 kilogram esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan Latif Ş., ifadesinin alınmasının ardından “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçundan adliyeye sevk edildi. Operasyon anı ise polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Etiketler : osmaniye operasyon seyahat izin belgesi izin belgesi gözaltı uyuşturucu uyuşturucu ticareti tır narkotik emniyet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX