0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:24 Haziran 2019 Pazartesi 08:00:00

Oyunu kullanan yola düştü

Yenilenen İstanbul seçimi için vatandaşların megakente dönmesiyle hafta boyunca otogarda ve havalimanlarında yaşanan yoğunluk dün de sürdü.

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yoğunluk, seçim günü had safhaya ulaştı. Otogar giriş ve çıkışında kilometrelerce otobüs kuyrukları oluştu. Bazı vatandaşlar beklememek için araçlarından inerek yollarına devam etti. 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ 

Vatandaşların oy kullanma işlemini gerçekleştirmesinin ardından tatillerine devam etmek için tekrar yola çıkmasıyla yollarda yoğunluk oluştu. Çamlıca, Samandıra, Orhanlı, Çayırova ve Gebze gişeleri arası, Kocaeli istikametinde araç kuyrukları meydana geldi. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Yoğunluğun yaşandığı bir başka nokta ise İstanbul Havalimanı oldu. Gelişte yaşanan yoğunluk dün iç hat gidiş terminalinde de görüldü. En yoğun günlerini yaşayan İstanbul Havalimanı'nda 2 günde 1200’den fazla iniş ve kalkış gerçekleşti. 

TATİL KALDIĞI YERDEN DEVAM 

Memleketleri Tokat'a giden Samet ve Fatma Kara çifti, İstanbul'da yaşadıklarını, tatil için gittikleri Tokat'ta seçim sonuçlarını takip edeceklerini söyledi. Yolculardan Cemile Toraman ise “Oyumu kullandım, Antalya'ya tatile gidiyorum. Tatil planımızı seçime göre planladık. Aslında daha önce gitmeyi planlıyorduk. Seçim olunca bugüne kaldı. Tatili de ertelemek zorunda kaldık” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX