0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:30:00 - Güncelleme:13 Haziran 2022 Pazartesi 17:30:00

Öğrenciler tarımsal üretimi yerinde öğreniyor

Sakarya'da "Uygulamalı Tarım Tanıtım Gezisi" projesi kapsamında belediyenin tarım alanlarını gezen ortaokul öğrencileri, üretimin her aşamasını uzmanlardan uygulamalı öğreniyor.

Sakarya'da "Uygulamalı Tarım Tanıtım Gezisi" projesi kapsamında belediyenin tarım alanlarını gezen ortaokul öğrencileri, üretimin her aşamasını uzmanlardan uygulamalı öğreniyor. 12 ortaokulda okuyan 500 öğrenci, çilek tarlası, salep ve safran üretimi gibi birçok alanları gezip detaylı bilgi aldı.

5 gün boyunca uzmanlar tarafından bilgilendirilen öğrenciler, çeşitli uygulamalar da yaptı. Gençlere üretim bilincini aşılamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesinin, Başkan Ekrem Yüce'nin öncülüğünde başlatılan tarım projelerini tüm yaş gruplarına tanıtabilmek için organizasyonları sürdüreceği bildirildi.

Öğrenciler; Melen Botanik Vadisi, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Damızlık Manda Üretim Tesisi, Yanık Fidan Üretim Tesisi, Acarlar Longozu, Ar-Ge Uygulamalı Tarım ve Çiftçi Eğitim Merkezi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, İstiridye Mantarı Yetiştirme Merkezi'ni de gezdi.

Etiketler : Öğrenciler tarımsal üretimi yerinde öğreniyor Melen Botanik Vadisi Sakarya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX