0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 15:27:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 15:30:00

Odaya konan soba kovası yaşlı çifti ayırdı

Adana'da gece boyu yanan sobanın kovasını yatmadan önce çıkartıp odaya koyan yaşlı çiftten koca zehirlenerek hayatını kaybederken, kadın ise hastanelik oldu. Kustuğu için hayatta kalan kadın çığlıklar içinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Adana'da gece boyu yanan sobanın kovasını yatmadan önce çıkartıp odaya koyan yaşlı çiftten koca zehirlenerek hayatını kaybederken, eşi ise hastanelik oldu.  

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Hipodromdan emekli Mehmet Erdoğan (79) ve eşi Fatma Erdoğan akşam yatmadan önce sobanın kovasını çıkartıp odada sobanın yanına koyup yattı. Kovadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle karı-koca zehirlendi. Kadın kustuğu için sabaha karşı kendine gelirken, yaşlı adam hayatını kaybetti. Fatma Erdoğan kusup kendine geldiğinde kocasının hareketsiz yattığını görünce bağırmaya başladı. Sesi duyan komşuları eve gelip pencereden kontrol ettiğinde korkunç manzara ile karşılaşınca polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. 

Olay yerine gelen ekipler kapıyı açıp içeri girdi. Fatma Erdoğan çığlıklar içinde hemen alınıp ambulans ile Adana Şehit Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan kadın tedavi altına alınırken, kontrol edilen yaşlı adamın ise öldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, evden ağır bir kömür kokusu geldiği tespit edildi. Sağlık ekipleri yapılan ilk incelemede kova sobadan çıkartılıp odaya konduğu için karbonmonoksit zehirlenmesi yaşandığı belirlendi.

  Mehmet Erdoğan'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Eşinin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor. İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX