0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Mart 2020 Pazar 23:07:00 - Güncelleme:01 Mart 2020 Pazar 23:09:00

Mert Oktay'ın ölümü ile ilgili flaş gelişme! 7 kişiyi gözaltına alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürülen Mert Oktay (20), hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan Mert Oktay, bir süre sonra fenalaştı. Arkadaşları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mert Oktay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Oktay'ın uyuşturucu madde kullanımına bağlı hayatını kaybettiği değerlendirilirken, kesin ölüm sebebinin otopsi raporunda ortaya çıkacağı belirtildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Oktay'ın ölümünün ardından Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Oktay'ın uyuşturucu maddeyi temin ettiği değerlendirilen Ö.T. ile birlikte 7 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX