0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2020 Cuma 19:17:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2020 Cuma 19:17:00

Mehmetçik Suriyeli mazlumlara yardım ve hediye dağıttı

Sınır ötesi operasyonlarla Türkiye'nin güneyinde bir tetör koridoru oluşturulmasına engel olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bir yandan da bölge halkına yardımlarını sürdürüyor.

Teröristlerin Barış Pınarı Harekatı bölgesinden çıkartılmasından sonra, bölge halkının huzur ve güven içinde yaşaması için alt yapı, eğitim ve sağlık alanında birçok adım atıldı.

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatı bölgelerinde yardımlar ve yatırımlar sürerken, Mehmetçik Kurban Bayramı'nda da yüzleri güldürdü.

"MEHMETÇİK BİR KEZ DAHA MİNİKLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ"

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan Mehmetçik bayramda çocukları da unutmadı. Çocuklara bayramlık ayakkabı dağıtılırken, hediyelerini alan miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yardım haberini ise Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, "En zor şartlarda gece gündüz demeden Suriyeli kardeşlerimizin yanında olan kahraman Mehmetçik, Kurban Bayramı dolayısıyla Barış Pınarı bölgesindeki çocuklara ayakkabı yardımı yaparak bir kez daha miniklerin yüzünü güldürdü" denildi.

Etiketler : mehmetçik suriye çocuk bayram kurban bayramı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX