0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 09:40:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 15:08:00

Mehmet Şef'in Kuzu Karski malzemeleri neler?

Masterchef Türkiye'de dün akşam bireysel dokunulmazlık yarışında yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza yemeği olan Kuzu Karski'yi yapmaları istendi. Mehmet Şef yarışmacılara yemek ile ilgili bilgiler verirken, yarışma esnasında sorulara da yanıt verdi.

Masterchef Mehmet Şef'in Kuzu Karski tarifi arama motorlarında en çok araştırılan yemekler arasında yer aldı. Mehmet Şef'in Kuzu Karski yemeği nasıl yapılır, malzemeleri neler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Masterchef Türkiye'de dün akşam bireysel dokunulmazlık yarışında yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza yemeği olan Kuzu Karski'yi yapmaları istendi. Mehmet Şef, Kuzu Karski tarifini instagram hesabında paylaştı. İşte Masterchef Mehmet Şef'in Kuzu Karski tarifi haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF KUZU KARSKİ YARIŞI İÇİN TIKLAYIN.
 

MEHMET ŞEF'İN KUZU KARSKİ İPUCULARI
 

KUZU KARSKİ MARİNASYON İÇİN:

Zencefil
Soğan suyu
Yoğurt
Kakula
Sarımsak
Zeytinyağı
Yenibaha
Kimyon-Bezelye Püresi
Tereyağı
Süt
Tuz
Peramsan peyniri

KUZU KARSKİ KAPLAMA İÇİN

Toz antep fıstığı- sos
Sumak
Tereyağı
Sarımsak
Kekik
Kimyın
İncir
Et Suyu
Nar ekşisi

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX