0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2019 Cuma 11:55:00 - Güncelleme:18 Ocak 2019 Cuma 12:13:00

Manisa'da ilginç olay: Duydun mu kocan evlenmiş

Manisa'da yaşayan evli ve bir çocuk annesi Özge K, 2 yıldır ayrı yaşadığı eşinin bir başkasıyla düğün yaptığını öğrenince önce şoke oldu ardından da boşanmaktan vazgeçti.

Manisa'da yaşanan ilginç olayda; genç kadın, 2 yıl ayrı yaşadığı eşinin başka bir kadınla düğün yaptığını öğrenince eşinden ayrılmama kararı aldı. 2013 yılında evlenen Özge K. ile Naim K, anlaşamayınca 2 yıl önce evlerini ayırdı. Bir çocuk annesi Özge K, 10 gün önce aldığı haberle şaşkınlık yaşadı. Eşinin başkasıyla düğün yaptığını öğrenen genç kadın, boşanmaktan da vazgeçti. 25 yaşındaki Özge K, "4 buçuk yaşında oğlumuz var. Çocuk için nafaka davası açtım. 10 gün önce de evlendiğini öğrendim. Arkadaşım bana gelinlik ve damatlıkla videolarını attı. Resmi olarak halen onun eşiyim. Hangi devirde yaşıyoruz? Param yok, işlerim kötü diye nafakasını ödemeyen bir insan düğün yapabiliyor" dedi.

Yeni Asır'ın haberine göre; Durumu avukatıyla konuştuğunu anlatan Özge K, "Avukatım 'Bir şey yapamazsın' dedi. 'Karşıdaki kişi o şekilde kabul etmiş' diyor. Ben boşanmayacağım. Daha önce boşanmak istiyordum ancak bu saatten sonra vazgeçtim. Evliliğim süresince şiddet gördüm, evine bakmıyordu. Evden dışarı çıkarmıyordu. Bu şekilde bir evliliğimiz olduğu için ayrı yaşama kararı almıştım. Nafaka vermemek için oğlumu Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdi. Ben bakacağım diyerek geri aldım" diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX