0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ağustos 2021 Cumartesi 18:15:00 - Güncelleme:07 Ağustos 2021 Cumartesi 18:15:00

Manavgat'a yağan yağmur sevindirdi

Günlerdir alevlerle boğuşan Antalya, yağışlı havanın etkisine girdi. Kent merkezinin ardından, yangında zarar gören Kızıldağ'da da yağmur etkili olmaya başladı. Bu durum hem işçileri hem de bölge halkını sevindirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızıldağ Mahallesi'ndeki yangın kontrol altına alınmıştı. Bölgede başlayan sağanak herkesi sevindirdi.

Soğutma çalışmaları süren bölgede başlayan yağmur, ekiplerin de çalışmalarına büyük katkı sağlıyor.

BÖLGEDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞ VATANDAŞLARI DA SEVİNDİRDİ

Manavgat yangınında birçok evin yandığı Kalemler Mahallesi'nde vatandaşlar yağmur mutluluğu yaşadı.

Yangında 30'dan fazla evin hasar gördüğü mahallede, yaralar sarılmaya başlandı.Çalışmaların yürütüldüğü mahallenin sakinleri sağanakla büyük mutluluk yaşadı.

Bazı vatandaşlar ellerini açıp, "Allah'ım şükürler olsun" diyerek dua etti. Yangında evleri yanan yaşlı çift, çevredekiler tarafından yardım çadırına götürüldü.

"BU YAĞMURA GÜNLERCE ŞÜKRETMEMİZ GEREKİYOR"

Çalışmalar sırasında başlayan yağış hem işçileri hem de vatandaşları mutlu etti.

"Alev savaşçıları"ndan Ali Bahar soğutma çalışmalarının sürdüğü Manavgat yangın alanında başlayan yağış için, "Yorulduk ama hem yangını kontrol altına almanın hem de yağmurun mutluluğunu yaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun" dedi.

İşçilerden Vasfi Dinç ise, "Şu an sadece biz değil, dağdaki böcekler, kurtlar, kuşlar dua ve şükrediyor. Bu yağmura günlerce şükretmemiz gerekiyor. Hepimizin yüzü gülüyor. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Antalya'da 28 Temmuz'dan başlayan ve dün kontrol altına alınan Manavgat orman yangınında, günlerdir cansiperane mücadele eden orman işçileri ve itfaiye ekipleri soğutma çalışması yapıyor.

Etiketler : Manavgat yağmur yağışlı hava
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX