0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:16 Kasım 2019 Cumartesi 09:47:00

Yıldönümü için süper jest

Alişan, eşi Buse Varol'la sürprizlerle dolu bir yıldönümü kutlaması yaptı. Lüks bir otelde 70 bin liralık kral dairesi tutan ünlü türkücü, hediye olarak da 25 bin liralık çanta ve bir de köpek aldı.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında nikah masasına oturan ünlü türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol, her fırsatta mutluluklarını dile getiriyor.

İki yıl önce Dostlar Mahallesi adlı dizinin setinde tanışıp evlenen Alişan'la Buse Varol ikinci tanışma yıldönümlerini kutladı. Şubatta oğulları Burak'ı kucaklarına alarak mutluluklarını perçinleyen çift bu kez dillere destan bir kutlama yaptı. Ünlü türkücü, eşi Buse için İstanbul'un en lüks otellerinden birinde 70 bin lira değerinde kral dairesi tuttu. Çok lüks bir mekanda yemek yiyen ikiliden Alişan, eşini daha sonra otelde sürpriz hediyeleriyle dolu kral dairesine götürdü. Alişan'ın eşi için bir köpek sahiplendiği ve 25 bin lira değerinde bir çanta aldığı öğrenildi.

"TANIMAYA DOYAMADIĞIM RUHDAŞIM"

Buse Varol eşi Alişan'la kutlama sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak şunları yazdı: “Bu gece 2. yılımız bitti, 3. yılımıza giriyoruz. Daha yolun çok başındayız ama ben o yolun sonuna kadar elimi bırakmayacağını biliyorum. Hayatımda tanımaya doyamadığım, ruhdaşım. İyi ki sen.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX