0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Eylül 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 10:52:00

Onlar erdi muradına

Dün Kıbrıs’ta, gitarist nişanlısı Erkan Erzurumlu’yla dünyaevine giren Ziynet Sali, düğün öncesi kına gecesi yapmak yerine konser verdi. 

İş arkadaşlıkları, aşka dönüşen ve yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Ziynet Sali, gitaristi Erkan Erzurumlu’yla dün akşam evlendi. Çift memleketleri Kuzey Kıbrıs’ta bulunan bir otelde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Kuzey Kıbrıs doğumlu sanatçı Ziynet Sali, dün yapılan düğününden bir gün önce, kına gecesi yapmak yerine konser verdi. Kıbrıs’ta sahne alan Sali, seslendirdiği şarkılar, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sali, nişanlısı Erkan Erzurumlu’nun da eşlik ettiği şarkılarda büyük alkış aldı.Konser boyunca sevilen şarkılarını seslendiren başarılı popçuya bazı şarkılarında Erkan Erzurumlu da eşlik etti. Düğünden bir gün önce unutulmaz bir gece yaşayan ikiliden Ziynet Sali “ Aşkı içinizde yaşayın, aşk güzel bir şey, Aşk her zaman olmalı” şeklinde açıklamada bulundu. “Cennet” şarkısının düetinde “ Dünyaya bir daha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim” kısmında Sali’nin nişanlısını dansa davet etmesi üzerine, sahnede romantik anlar yaşandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX