0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2019 Çarşamba 11:04:00

Kalpazan uyarısı

İrem Derici, fotoğrafını kullanarak sözde’ estetiksiz burun incelten aparat satan siteyi ifşa etti.  Üç kez burun operasyonu geçirdiğini söyleyen popçu, Bu dolandırıcılara para kaptırmayın’ dedi.

Sosyal medyada ünlü isimlerin fotoğraflarını kullanarak ürün satan çok sayıda hesap var. Bu hesaplarda fotoğrafları kullanılarak ‘Bu çay sayesinde zayıfladı, bu kremle inceldi’ tarzında satışlar yapılmasına isyan eden ünlüler kervanına İrem Derici de katıldı. Daha önce de adına zayıflama ürünleri satılan ünlü popçu bu kez de ‘estetiksiz burun şekillendirdiği iddia edilen aparat’ satan siteye ateş püskürdü. 

Burun ameliyatı olmadan inceltme vaat eden bu ürünün tanıtımında fotoğrafının kullanıldığını söyleyen ve bu kalpazanlık konusunda uyaran İrem Derici, şunları söyledi: “Kalpazanlar benim fotoğrafımı kullanıp 20 dakikada burun inceltme aparatı gibi salak bir şey satmaya çalışıyor. Inbox kan ağlamış. ‘Doğru mu, doğruysa biz de alalım’ diye... 7 yıldır 3 kez burun ameliyatı oldum demekten dilimde tüy bitti. Aptal olmayın, bu geri zekalılara para kazandırmayın! Yıldım valla be” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX