0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 16:41:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 16:42:00

Emre Can kimdir? Derya Açıkgöz Emre Can'ı yakın takibe aldı!

Emre Can kimdir? sorusunun yanıtı tüm magazin takipçileri tarafından merak ediliyor. Derya Açıkgöz Emre Can'ı yakın takibe aldı. Derya Açıkgöz, Juventus'ta forma giyen Emre Can'ı yakın markaja alması sonucu gündem konusu oldu. Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, Juventus'ta forma giyen Emre Can'ın sosyal medyasında yer alan bir çok gönderiyi takip etmesi dikkatleri çekmeyi başardı. Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, Bayern Münih ve Liverpool'un ardından geçtiğimiz yıl İtalyan devi Juventus'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıla kadar ablasının imaj danışmanlığını üstlenen Açıkgöz, ünlü şarkıcıyla yollarını ayırınca annesiyle doğum yeri olan Belçika'ya dönmüştü. Emre Can hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Derya Açıkgöz Emre Can'ı yakın takibe aldı! Emre Can kimdir? sorusunun yanıtı tüm magazin takipçileri tarafından merak ediliyor. Derya Açıkgöz, Juventus'ta forma giyen Emre Can'ı yakın markaja alması sonucunda gündeme geldi. Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, Juventus'ta forma giyen Emre Can'ın sosyal medyasında yer alan bir çok gönderisini beğendi. Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, Bayern Münih ve Liverpool'un ardından geçtiğimiz yıl İtalyan devi Juventus'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıla kadar ablasının imaj danışmanlığını üstlenen Derya Açıkgöz, ünlü şarkıcıyla yollarını ayırınca annesiyle doğum yeri olan Belçika'ya dönmüştü. Emre Can ve Derya Açıkgöz hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

EMRE CAN KİMDİR? 
Emre Can 12 Ocak 1994 yılında Frankfurt'ta dünyaya geldi. Türk asıllı Aman vatandaşı olan Emre Can Almanya'da yaşadı. Aslen memleketi Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesi Yeşilhisar beldesi olan Emre Can Alman'ya da doğup büyüdü ve şimdi yaşantısını İngiltere'de devam ettiriyor.

Emre Can futbola 2000 yılında SV Blau-Gelb Frankfurt. 2006 yılında Eintracht Frankfurt genç takımına transfer oldu. 3 yıl sonra Emre Can takımıyla Matthias-Pape Kupasına katıldı. Turnuvada gösterdiği başarı performansla, turnuvanın en iyi futbolcusu seçildi. Böylelikle gözler iyice Emre Can'a çevrildi. Artık büyük kulüplerin dikkatini çekmeye başlamıştı. Daha önce bu turnuvadan çok büyük futbolcular çıkmıştı. Toni Kroos, Jerome Boateng gibi turnuvanın en iyisi seçilen futbolcular, Avrupa'nın en iyileri arasına girdiler.

2009 yılında Bayern Münih'e transfer oldu. 2011 yılında genç takımına yükseldi. 2011-2012 devre arasında ise Bayern Münih A takımı ile idmanlara çıktı. 12 Ağustos 2012'de Almanya Süper Kupası maçında Borussia Dortmund karşısında ilk 11'de sahaya sürülerek, ilk kez Bayern forması giydi. 2013'de Bayern Münih'den Bayer Leverkusen'e 5.000.000 € karşılığında transfer oldu.Emre Can, 2014 yazı transfer döneminde Liverpool'a transfer oldu.

Emre Can Almanya'da olduğu gibi İngiltere'de de çok sevilen bir futbolcu oldu. Yeteneği ve başarıları göz dolduran Emre Can taraftarların çok sevdiği bir futbolcu.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX