0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2019 Çarşamba 09:00:00 - Güncelleme:26 Haziran 2019 Çarşamba 09:01:00

Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz kaç yaşında, nerelidir?

Magazin takipçileri Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz hangi dizilerde oynadı? sorularının yanıtlarını araştırıyorlar. Son zamanlarda dikkat çekmeyi başaran Ekin Mert Daymaz hakkında internet araştırmaları sıkça yapılıyor. Birçok dizide başrol oyuncusu olarak gördüğümüz Ekin Mert Daymaz Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990, Arnhem-Hollanda doğumludur. Ekin Mert Daymaz hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık. İşte tüm bilinmeyenleri ile Ekin Mert Daymaz...

Ekin Mert Daymaz kimdir? Ekin Mert Daymaz  kaç yaşında, nerelidir? soruları tüm magazin takipçilerinin gündeminde.  Gündemde son zamanlarda yer alan Ekin Mert Daymaz hakkında sıkça araştırmalar yapılıyor. 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’nın Arnhem şehrinde dünyaya gelen Ekin Mert, aslen Sivaslı’dır. Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Ekin Mert Daymaz bir dönem katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. Ekin Mert Daymaz hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik. İşte Ekin Mert Daymaz'ın hayatına dair merak edilenler... 

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR? 
2 Aralık 1990 yılında Hollanda’nın Arnhem şehrinde dünyaya gelen Ekin Mert, aslen Sivaslı’dır. Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

Not Defteri, Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Payitaht Abdülhamid, Ağlama Anne, Aşktroloji, Prangalı Yarim dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Bir dönem katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur.

EKİN MERT DAYMAZ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?
2014    Not Defteri    Egemen Şanoğlu
2015    Çilek Kokusu     Volkan Mazharoğlu
2016    Hayat Sevince Güzel    Savaş Göçer
2017    Kırlangıç Fırtınası    Şahin Turaboğlu
2018    Ağlama Anne    Mert Bayer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX