0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

Küçük kahraman

İstanbul Sultangazi’de bir gecekonduda çıkan yangında, hasta ve yatalak kadın mahsur kaldı. Kapıyı kırarak eve giren 14 yaşındaki Batuhan,  kadını sırtına alıp evden dışarı çıkardı. 

Batuhan Sekmen isimli çocuk, büyük bir cesaret örneği göstererek, bir kadının hayatını kurtardı. Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım mahallesindeki bir gecekonduda yangın çıktı. Sokakta oynayan çocuklardan Batuhan Seymen’in kardeşi yangını fark ederek ağabeyine haber verdi. 

ÇIĞLIKLARINI DUYDU 

Alevleri gören 14 yaşındaki Batuhan, içeride mahsur kalan 45 yaşındaki Nuray Çalıkuşu isimli hasta kadının çığlıklarını duydu.Hiç düşünmeden kapıyı kırarak ve eve giren çocuk, kadını sırtına alıp evden çıkardı. 

KAPIYI KIRIP GİRDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çalıkuşu hastaneye kaldırılırken, Batuhan’ın davranışı mahallelinin takdirini topladı. Hasta kadını yanmaktan kurtaran Batuhan, “Ben yukarıdaki mahalledeydim. Kardeşim ‘Komşunun evi yanıyor’ dedi. Ben de kapıyı kırdım içeri girdim. Kadını oradan sırtladım çıktım. Kadın yaşlı ve yatalaktı” dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX