0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2020 Cumartesi 14:26:00 - Güncelleme:12 Eylül 2020 Cumartesi 14:26:00

Konya'daki çifte cinayetin sebebinin 'selamlaşma' olduğu ortaya çıktı

Kaynak: DHA

ABONE OL

Konya'da bir kahvehanede tartıştığı Hacı Ahmet Öksüz (41) ve Ayhan Yalçınkaya'yı (45) tabancayla vurarak öldüren, Necati Harmancı'yı (44) da ağır yaralayan Mevlüt Cağşak (55) tutuklandı. Tartışmanın selamlaşma nedeniyle çıktığı belirtildi. Adliyeye sevk edilen Cağşak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, iki gün önce saat 23.00 sıralarında İncesu Mahallesi'nde meydana geldi. Mevlüt Cağşak, kahvede karşı masada oturan Necati Harmancı, Ayhan Yalçınkaya ve Hacı Ahmet Öksüz ile tartıştı. Tartışma sırasında belindeki ruhsatlı tabancasını çeken Çaksak, peş peşe ateş etti. Hacı Ahmet Öksüz, Ayhan Yalçınkaya ve Necati Harmancı vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı. Çağırılan ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hacı Ahmet Öksüz ve Ayhan Yalçınkaya doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan Necati Harmancı'nın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

SEBEBİ SELAMLAŞMAYMIŞ

Suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alınan Mevlüt Cağşak'ın, jandarmada ifade vermediği ve susma hakkını kullandığı belirtildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada taraflar arasında selamlaşma nedeniyle tartışma çıktığı, Mevlüt Cağşak'ın tabanca ile ateş ettiği belirledi. Adliyeye sevk edilen Cağşak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Etiketler : konya cinayet selamlaşma
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX